• dominikana-800x500

Домінікана – країна пляжів

ПІДІБРАТИ ТУР Заповніть форму і наші менеджери проведуть повну консультацію по готелю, цінам і найближчим рейсам.

Як до вас звертатися

Ваш номер телефону

Узбережжя Домінікани рясніє живописними кораловими рифами, що приваблює сюди любителів дайвінгу та пірнання з маскою. У Домінікану щорічно приїжджає безліч туристів, щоб відпочити під ласкавими променями сонця і поплавати в кристально-чистих водах Карибського моря або Атлантичного океану. Тут чудово розвинена туристична інфраструктура – на території Домінікани мало не найбільша кількість готелів на Карибах. Готелі різного рівня, але майже всі працюють по системі “все включено”.

Ця країна зуміла зберегти свій самобутній характер, в якому поєднуються глибока щира релігійність і вибуховий бунтарський дух. Додайте до цього розкішну природу, сотні кілометрів прекрасних пляжів, захищених кораловими рифами (відома пам’ятка Домініканської республіки), прозорі бірюзові води лагун, річки, пишні ліси і величні гори з найвищою вершиною Карибів – піком Дуарте – і картина тропічного раю буде повною.

Клімат в Домініканській республіці морський тропічний. Протягом всього року тут висока відносна вологість повітря – 70-80%. Найспекотнішими є літні місяці і вересень, на території всієї країни температури в цей час досягають +32 .. +34 градусів, у нічні години вони не опускаються нижче +22 градусів. В решту місяців днем відзначається близько +30 градусів, а вночі – +18 .. +20.  Температура води протягом всього року не опускається нижче +26 градусів. Основні сезони в Домініканській республіці припадають на період з грудня по квітень і з червня по вересень.

Домініканська кухня сповна використовує м’ясні інгредієнти. Оскільки вона має багато іспанських коренів, на перший план виходить яловичина і курятина, яку смажать, готують на грилі, варять, в’ялять, природно, попередньо замаринувавши. У місцевих маринадах використовують велику кількість місцевих рослинних інгредієнтів, а також унікальні місцеві спеції. Відмінною рисою домініканських страв є гострота. Особливим попитом користується софріто – жорстка суміш місцевих трав, яка використовується в багатьох кулінарних рецептах. Одним з часто використовуваних продуктів в Домінікані є тапіока, крохмаль, приготований з маніоки. З нього готуються безліч страв, у тому числі і касабе – вид місцевого хліба.